Skip to main content

Kasten Atelier: ontstaan vanuit een passie voor interieur

Kasten Atelier is ontstaan vanuit de visie, passie, vakkennis en ervaring van de eigenaren Tanja en Ron Puts. Het tweetal beschikt over uitgebreide expertise op het vlak van bouwkunde en interieurarchitectuur die zich inmiddels uitstrekt over 26 jaar.

De focus ligt op het ontwerpen, leveren en monteren van maatwerkkasten in alle soorten en maten. Voor Tanja biedt Kasten Atelier een uitgelezen kans om haar creativiteit en scherpe oog voor interieurdesign te vertalen naar mooie, verrassende ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige producten.

Kasten Atelier bestaat sinds vorig jaar. “Toen kwam eigenlijk alles bij elkaar. Ik werkte nog een aantal dagen in de week bij Brentjens Projecten, onze buur en partner bij veel interieurprojecten. Zij stopten met het verkopen van maatwerkkasten. Tegelijkertijd kwam er een unieke plek vrij met een grote showroom van ruim 200 vierkante meter. Hier hebben we de kans om ons helemaal te richten op kasten en mensen tot in de kleinste details te laten zien wat er allemaal mogelijk is”, vertelt Tanja.

Het resultaat? Een prachtige en goed bereikbare (dicht bij de A73) showroom waar kwaliteit, creativiteit en een interieur-technisch totaalplaatje op een natuurlijke en harmonieuze manier samenkomen.