Skip to main content

Maatwerk kasten voor klanten uit Hunsel?

Bezoek Kasten Atelier in Roermond!

Wanneer je jouw huis inricht, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat elke centimeter van de beschikbare ruimte wordt benut. Het kiezen van de juiste kast is dan ook essentieel. Standaard kasten zijn weliswaar betaalbaar, maar hebben vaak beperkingen op het gebied van afmetingen, materialen en ontwerpopties. Maatwerk kasten daarentegen bieden onbeperkte mogelijkheden om de perfecte oplossing te creëren voor jouw woning.

Woont u in Hunsel en zoekt u een op maat gemaakte kast die perfect past bij uw interieur? Bij Kasten Atelier in Roermond creëren we hoogwaardige maatwerk kasten, geheel afgestemd op uw wensen. Met slechts 20 minuten rijden (ongeveer 15 km) via de N273 bent u snel in ons atelier, waar vakmanschap en persoonlijke service voorop staan.

Waarom kiezen klanten uit Hunsel voor Kasten Atelier in Roermond?

  • Dichtbij en eenvoudig te bereiken: Vanuit Hunsel rijdt u in slechts 20 minuten naar ons atelier in Roermond, waar u inspiratie kunt opdoen en uw maatwerk kast kunt bespreken.
  • Maatwerk voor elke ruimte: Of u nu een inloopkast, inbouwkast of een slimme opbergoplossing zoekt, wij ontwerpen kasten die naadloos aansluiten op uw woonstijl en interieur in Hunsel.
  • Hoogwaardige materialen en afwerking: Onze kasten worden met de beste materialen vervaardigd en zorgvuldig afgewerkt, zodat u een duurzame, stijlvolle kast krijgt die perfect in uw woning past.
  • Persoonlijke service en advies: Wij luisteren naar uw wensen en bieden deskundig advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat uw kast functioneel is en perfect aansluit bij uw interieur.

Voor klanten uit Hunsel is Kasten Atelier in Roermond dé plek voor exclusieve maatwerk kasten van hoge kwaliteit. Kom langs in ons atelier en ontdek de mogelijkheden voor uw woning!

Binnen 20 minuten vanuit Hunsel bent u in ons atelier. We verwelkomen u graag!

Merken

“Als doorgewinterde ontwerpers zijn we dealer van een aantal vooraanstaande maatwerk meubel merken.”

Novamobili

Novamobili ontwerpt meubeloplossingen die ergonomie en functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, gekenmerkt door een ontwerp dat tegemoet komt aan echte behoeften en dat de tand des tijds doorstaat. Het familiebedrijf opgericht in 1953, heeft met het merk Novamobili het Italiaanse design gecombineerd met kwaliteit en functionele maatwerk oplossingen.

Ambachtelijk handwerk in meubelmaken vereist zorgvuldige materiaalselectie en diepgaand vakmanschap. Elk stuk straalt uniekheid en toewijding uit, met een tijdloze schoonheid die generaties kan overleven.

Cinquanta3

Cinquanta3 richt zich op het bieden van functionele en aanpasbare oplossingen voor zowel thuis als in openbare ruimtes, met een focus op duurzaamheid en welzijn. Ze gebruiken FSC®-gecertificeerde materialen en combineren ambachtelijke tradities met moderne technologieën om hoogwaardige meubels en systemen te creëren die voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Nidi

Nidi betekent nest in het Italiaans; wat een knusse, beschermde plek beschrijft voor het grootbrengen van jongen – dit vat vrijwel perfect de essentie van dit merk samen.

Ze richtten zich in eerste instantie op jonge kinderen en later op tieners, op de manier waarop ruimtes hun leven beïnvloeden. Schoonheid, ergonomie, veiligheid en functionaliteit zijn de kwaliteiten waarmee we kindermeubels ontwerpen, om elke ruimte stimulerend, uitnodigend, veilig en ontspannend te maken: de beste mogelijke plek om te spelen, te slapen, te leren en te groeien.

Nieuws

Bouwen aan jouw perfecte kast met de juiste accessoires

18 oktober 2024
Als je kiest voor een maatwerkkast, kun je jouw gloednieuwe meubelstuk met de juiste accessoires helemaal naar je eigen smaak vormgeven. Denk bijv…

Creëer jouw perfecte inloopkast

11 oktober 2024
Een mooie en ruime inloopkast is een prachtige en functionele aanwinst voor je woning. Het is bijvoorbeeld een ideale ruimte voor het overzichteli…

Bouwen aan je persoonlijke droomkast

4 oktober 2024
Wij geloven dat de schoonheid van maatwerk in de details zit en dat meubels een afspiegeling zijn van individuele smaak en stijl. Daarom werken wi…

Samenwerkende partners