Battistella Company

Bezoek Aan De Nieuwe Showroom van Battistella Company
Volg ons
Ontdek de Magie:

Novamobili, Nidi en Cinquanta3 Showroom & Fabriek

Als je van design houdt, dan is een bezoek aan de showroom van Novamobili, Nidi en Cinquanta3 een absolute must. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je ondergedompeld in een wereld van verfijning en innovatie. De ruimte ademt een sfeer van moderniteit en elegantie, met zorgvuldig samengestelde interieurs die de perfecte balans vinden tussen functionaliteit en esthetiek.

2000m2 Showroom

Met 2000 vierkante meter aan showroomruimte is er een overvloed aan inspiratie te vinden. Van strakke lijnen tot organische vormen, van minimalistische designs tot gedurfde kleurenpaletten – elke hoek onthult nieuwe mogelijkheden voor het vormgeven van de ruimte om ons heen. Maar wat deze showroom echt bijzonder maakt, is de manier waarop het niet alleen producten laat zien, maar ook verhalen vertelt.

70 Jaar vakmanschap

In de fabriek van Novamobili komt alles samen: de visie van ontwerpers, de vaardigheden van ambachtslieden en de nieuwste technologieën. Hier worden meubelstukken niet alleen geproduceerd, maar gecreëerd met liefde en aandacht voor detail. Van het selecteren van het beste hout tot het verfijnen van de kleinste afwerkingen, elk proces wordt met zorg uitgevoerd, met als resultaat meubelstukken die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een leven lang meegaan.